Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Dış paydaş toplantısı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü olarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ile 2021-2022 Akademik Yılı Dış Paydaş Toplantısı 29.09.2021 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda güz yarıyılı mesleki ders uygulamaları için uygun olan servis ve birimler, uygulama alanlarındaki öğrenci sayıları, ders uygulamalarının amaç ve öğrenme çıktılarına uygun olarak gerçekleştirilmesi, klinik rehber hemşire talebi, uygulama öncesi öğrencilere kurum oryantasyonu ve enfeksiyon eğitimi düzenlenmesi, düzenli toplantılarla işbirliğinin devam ettirilmesi konuları görüşüldü. Mesleki uygulamalara yönelik verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür edildi.