Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü

Mezunlarımız için artık yeni bir iletişim kanalımız oluşturuldu.

https://t.me/+NTnkt4CEoCszZTA0

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü kapsamında düzenlenen toplantıya Hemşirelik Bölümü Öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Seyran Şenveli, Öğr. Gör. Arife Silahçılar ve Arş.Gör.Dr. Özden Erdem katılmıştır. Toplantı doğrultusunda mezunlarımız için telegram hesabı (https://t.me/+NTnkt4CEoCszZTA0) açılmıştır. 

Faaliyet gösteren birimimizde, siz mezunlarımız ile çok daha sağlıklı bir iletişim kurmayı, mezunlarımızın kendi aralarında iletişim kurabilecekleri platformlar ve kanallar oluşturmayı ayrıca birlikte mezunlarımıza katma değer sağlayacak güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz.

Ayrıca,

1. Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü web sayfası için tıklayınız.

2. ÇOMÜ Hemşirelik Telegram Duyuru Grubu için tıklayınız. 

3. Ülkemizdeki kamu ve özel sektörü içine alan staj-iş-yarışma-söyleşi vb. kariyer fırsatlarından haberdar olmak için Yetenek Kapısına da üye olmayı unutmayınız.

4. Üniversitemizde okuyan ve/veya mezuniyet aşamasında olan tüm uluslararası öğrencilerimizi, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) tarafından yürütülen faaliyetlerden ve fırsatlardan haberdar olabilmeleri amacıyla Türkiye Mezunları Portalı’na da üye olmaya davet ediyoruz.