Öğrencilerimiz ''Yaşlı Sağlığı Hemşireliği'' dersi kapsamında 17 Mayıs 2024 14.00-16.00 Kepez Halk Kafe'de 'Nesiller Arası Köprü, Erken Tanı Hayat Kurtarır!'' adlı etkinliği gerçekleştirmişlerdir.

Öğr. Gör. Arife Silahçılar ve Dr. Öğr. Üyesi Özden Erdem'in yürüttüğü Yaşlı Sağlığı Hemşireliği Dersi kapsamında Peri Elif Boztaş, Elif Candan, Seda Ülker, Şeyma Hasdoyuranlar ''Nesiller Arası Köprü, Erken Tanı Hayat Kurtarır!'' başlıklı etkinlik düzenleyerek Çanakkale'deki yaşlı bireylere seslenmişlerdir. Kepez Halk Bahçesinde planlanan etkinliğe katılan yaşlı bireylere öğrencilerimiz eski şarkıları dinletmiş, bulmaca çözdürmüş ve erken tanı ve taramalar hakkında broşürler dağıtmış, bilgilendirmelerde bulunmuşlardır. Danışmanlık isteyen yaşlı bireyler ile birebir danışmanlıkta bulunmuş, ihtiyacı olan kişileri Toplum Sağlığı Merkezinde sunulan erken tanı ve taramalara yönlendirmişlerdir.

Afişş (1).pdf