Yaşlı Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında öğrencilerimiz  21/05/2024 saat 16:00, Yenikordon'da “Yeşilin İçinde Yaşlılar ile Rekreasyon Günü” gerçekleştirmişlerdir.

21/05/2024 saat 16:00, Yenikordon'da öğrencilerimiz ''Yaşli Sağliği Hemşireliği'' dersi kapsamında  “Yeşilin İçinde Yaşlılar ile Rekreasyon Günü” düzenlemişlerdir.  Öğr. Gör. Arife Silahçılar'ın önderliğinde Erika Zeqiri, Mercan Kaplan, Mumina Bayraktar, Sevda Muzafarova gerçekleştirilen etkinliğe katılan yaşli bireylere beslenme, demans ve egzersiz gibi konularda bilgilendirme yapmışlar. Yöresel dans, top oyunları, halat çekme, bulmaca, volleyball, karaoke gibi etkinlikler ile yaşlı bireylerin sağlığını geliştirmeye uygun aktiviteler düzenlemişlerdir.