Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Aktif Yaşlılık Seminerleri Komisyonu-4 çalışmaları kapsamında ''Kalbine Dair Herşey'' adlı panel gerçekleştirildi.

Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Aktif Yaşlılık Seminerleri Komisyonu-4 çalışmaları kapsamında gerçekleşen  ''Kalbine Dair Herşey'' adlı panele Çanakkale halkından oldukça katılım sağlandı. Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Dr. Öğr.Üyesi Özden Erdem panelin moderatörlüğünü üstlendi. Panele katkı veren Sayın Uzm. Dr. Erdal Gürsul, Fizyoterapist Büşra Yılmaz, Diyetisyen Eda İrem Önder'e, Komisyon Başkanı Gülseren Eren'e, ÇASEMDER Başkanı Ulviye Çalıdağ'a, yönetim kuruluna ve bu süreçte bizleri destekleyen Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan'ı Prof.Dr. Mehmet Yılmaz Akgün'e ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun Babacan'a  ve Hemşirelik Bölümü Hocalarına sonsuz teşekkürler...