"Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet ve Yemin Töreni" büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet ve Yemin Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 28.06.2024 tarihinde saat 10.00 da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Gülderen ÖZTÜRK, Çanakkale AFAD İl Müdürü Mehmet Hayri DEMİREL, Sağlık Bilimleri Fakültesi Yönetimi, Hemşirelik Bölümü akademik ve idari personeli ile mezun öğrencilerimizin aileleri katılmıştır. Tören, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlamıştır. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz AKGÜN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA açılış konuşmaları yapmıştır. Tören, Bölümümüz birincisi Rümeysa AVCI, Bölümümüz ikincisi Selenay KOCAKAYA ve Bölümümüz üçüncüsü Nursena GÜNGÖR’e ödüllerinin verilmesi, mezuniyet belgelerinin takdim ve mezuniyet yeminlerinin okutulmasının ardından kep atma ile sona ermiştir.