"100. yılda, anılarına saygıyla Çanakkale Savaşlarında Türk kadını ve hemşire Safiye Hüseyin Elbi" temalı panel gerçekleştirildi.

29 Ekim Kadınları Derneği Çanakkale Şubesi işbirliğiyle Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Arife SİLAHÇILAR tarafından 30 Ekim 2023 tarihinde Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetimler Binası, Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda "100. yılda, anılarına saygıyla Çanakkale Savaşlarında Türk kadını ve hemşire Safiye Hüseyin Elbi" temalı bir panel gerçekleştirilmiştir. Panel; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmalarıyla başlamış, Öğretim Elemanımızın sunumlarından sonra kapanış ile sonlanmıştır. Öğr. Gör. Arife SİLAHÇILAR'ı gerçekleştirmiş olduğu bu panel dolayısıyla tebrik ederiz.