Anatomi ve Doğum ve Kadın Sağlığı Laboratuvarı

Anatomi ve Doğum ve Kadın Sağlığı Laboratuvarı  (203 nolu derslik)

Laboratuvar içinde 1 adet bilgisayar ve 1 adet projeksiyon cihazı bulunmaktadır. Bu sayede öğrenciler kolaylıkla ders sunumlarını ekrandan takip edebilme olanağı elde etmektedirler.  8 adet sıra ve 21 adet tabure ile 61 öğrenci kapasitesine sahiptir. Öğrencilerin teorik bilgilerini görsel ders araç gereçleri ile desteklemek için çeşitli maketler ile eğitim verilmektedir.

Kadın Doğum Hastalıkları Uygulamaları için normal doğum eyleminin gösterilebileceği maketler bulunmaktadır. Doğum eyleminin evreleri maket üzerinde görsel olarak anlatılmaktadır. Öğrencilere doğum öncesi, sırası ve sonrasında yapılan muayenelerde kullanılan çeşitli araç gereç imkanı laboratuvarımızda sunulmakta ve öğrenciler bu sayede teorik olarak aldıkları bilgileri uygulama alanlarında pekiştirmektedirler.