"2023-2024 Güz Yarıyılı Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı" Çanakkale içindeki dış paydaşlarımızla gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü olarak öğrencilerin uygulama alanlarındaki kurum temsilcileri ile 2023-2024 Akademik Yılı Dış Paydaş Toplantısı 21.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda güz yarıyılı mesleki ders uygulamaları için uygun olan servis ve birimler, uygulama alanlarındaki öğrenci sayıları, ders uygulamalarının amaç ve öğrenme çıktılarına uygun olarak gerçekleştirilmesi, rehber hemşire talebi, uygulama öncesi öğrencilere kurum oryantasyonu ve enfeksiyon eğitimi düzenlenmesi, düzenli toplantılarla işbirliğinin devam ettirilmesi konuları görüşüldü.

Kurum temsilcilerine mesleki uygulamalara yönelik verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.