“Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri tanıtımı” etkinliği gerçekleştirildi.

Hemşirelik Bölümü Bilimsel etkinlik düzenleme komisyonu tarafından  Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri   tanıtımı  3 Mayıs 2024 tarihinde 11.00-12.00 saatleri arasında Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.  Programda Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Yılmaz Akgün ve Hemşirelik bölüm başkanı Prof. Dr. Aysun Babacan Gümüş açılış konuşmalarının ardından  Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri  tamamlanan öğrencilerimiz proje sunumlarını gerçekleştirdiler. Teşekkür belgelerinin takdiminden sonra program sonlandırıldı.