Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Dersi Rehber Hemşire Oryantasyon Toplantısı Yapıldı.

15.02.2024 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği dersinin uygulamasında görevli rehber hemşirelerin oryantasyon toplantısı yapılmıştır. Toplantı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nazan ÇALBAYRAM başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Toplantıya dersin öğretim elemanları Doç. Dr. Fatma YILMAZ KURT ve Arş. Gör. Dr. Tanju OĞUL'un yanı sıra rehber hemşireler katılmıştır.  Toplantıda dersin uygulamasının temel ilkeleri, öğrencilerin uyması gereken kurallar, uygulamada kullanılacak olan değerlendirme formlarının kullanımı ve rehber hemşirelerin sorumlulukları görüşülmüştür.