"Hemşirelik Bölümü Mezuniyet ve Yemin Töreni" büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 20.06.2023 tarihinde saat 10.00 da ÇOMÜ İçdaş Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÜNVER, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ebru CAYMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Sadi Turgut BİLGİ, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun BABACAN GÜMÜŞ, bölümümüz akademik ve idari personeli ile mezun öğrencilerimizin aileleri katılmıştır. Tören, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlamıştır. Fakültedeki tüm mezun öğrenciler adına Hemşirelik Bölüm Birincisi Yasemin ONUR, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÜNVER ve Rektör Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU açılış konuşmaları yapmıştır. Tören, Bölümümüz 1., 2. ve 3.’süne, TÜBİTAK 2209- A projesinde proje yürütücülüğü yapan öğrencilerimize ve TÜBİTAK 4007 Bilim Her Yerde projesi kapsamında düzenlenen "Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik"  Projesinde yer alan öğrencilerimize ödüllerinin verilmesi, mezuniyet belgelerinin takdim ve mezuniyet yeminlerinin okutulmasının ardından kep atma ile sona ermiştir.